meemakers

Wie zijn wij

 

Wij hebben een passie hebben voor het werken met de talenten van mensen en bij wie echt contact en leiderschap voorop staat. En tegelijkertijd geloven wij in de grotere toegevoegde meerwaarde van samenwerken en –opbrengst daarvan. Wij zoeken op maat onze penters om bij de opdrachtgever waarde toe te voegen.

 

Oprichter van Modern Nomads is Arnold te Raa

De missie van Arnold is mensen te helpen zichzelf te overstijgen. Je zou het opliftmanagement kunnen noemen. Jezelf overstijgen bereik je door werkelijk het contact met jezelf aan te gaan. Door persoonlijk leiderschap te claimen over je leven. Te weten wie je bent en oprecht nieuwsgierig te zijn naar de ander en het leven. Volgens Arnold houdt innerlijk leiderschap in dat je beter je kansen weet te pakken en meer in actie gaat, waar dat nodig is.

Arnold heeft een ruime staat van dienst waar het gaat om verander- en waardemanagement. Komend uit het bedrijfsleven, is hij in 2007 voor zichzelf begonnen en kwam naast bij bedrijven ook bij de overheid terecht. Een van zijn grote opdrachten behelsde de analyse van 105 gemeentes, wat hem een schat aan informatie en inzicht gaf in de werking van de overheid. Een van zijn veelgebruikte tools is de drijfverenanalyse gebaseerd op het gedachtegoed van Clare Graves; de voorloper van Spiral Dynamics.

Arnold bekijkt graag de diepere lagen bij het hoe en waarom van structuren en kan daar, indien nodig, ook bedrijfskundig én systemisch naar kijken. Arnold is een echte bruggenbouwer. Hij zoekt altijd naar én/én mogelijkheden. Hij heeft een aangename rust over zich die mensen snel op hun gemakt stelt. Met zijn aanwezigheid en zijn talenten schept hij de ruimte waarin anderen veel meer hun eigen ruimte kunnen innemen en hun talenten beter tot hun recht kunnen laten komen. Hij weet complexe zaken snel eenvoudig te maken en combineert een analytisch vermogen met een goed ontwikkeld empatisch vermogen.

Voor hem begint alles met verbinding, met écht contact. Met de oprechte ontmoeting. In je eentje ga je in overleving. Samen kun je in balans komen en waarde toevoegen. Vanuit zijn eigen wezen en met dank aan zijn eigen ontwikkelingspad is Arnold als geen ander in staat je te laten ervaren wat echt contact is. Geen theorie, maar een levend praktijkvoorbeeld. En dat is wel zo inspirerend.

 

Meer over Arnold vind je op www.arnoldteraa.nl